10 Presenttips till ridlärare


Terminavslut, födelsedag, jul eller bara evigt tacksam? Det finns många anledningar till att skämma bort sin hästtränare. Här listar vi 10 presenter till ridlärare.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Granngården & Nextory

1. Tagelarmaband från alla elevers hästar

Ett tagelarmband med tagel från alla elever i ridgruppens hästar är en otroligt personlig och fin present till en ridlärare. Smycket går att bära både till vardags och fest och har mycket mening i sig.

Jag rekommenderar alltid att beställa tagelarmband från Marlene Jarl på Hästbling. Kolla in hemsidan och lägg din beställning här.

2. Massage

En massage slår sällan fel, speciellt inte till en ridlärare som ofta blir kall under sitt arbete och kanske av den anledningen spänner sig lite extra. Hästmänniskor är inte heller kända för att ta hand om eller prioritera sin egen kropp, utan lägger oftast pengarna på en massage till hästen istället.

3. Mössa & Vantar

Mössa och vantar är en bra present till en ridlärare som spenderar många kalla timmar i ett ridhus eller en paddock. Presenten är definitivt både omtänksam och användbar!

Här kan du köpa en Svenska Ridsportsförbundet Mössa.

Här kan du köpa en Kingslandmössa.

4. Biljetter till Hästevenemang

Biljetter till hästevenemang kommer förmodligen få din ridlärare att dansa av lycka! Stockholm Horse Show, Göteborg Horse Show och Falsterbo Horse Show är bland de största hästeventen i Sverige. Annars är biljetter till en klinik i närheten en bra present också!

5. Mobilskal

Nu för tiden gör även hästmärkena mobilskal. Ett snyggt mobilskal lär göra din ryttare glad! Kanske kan du till och med göra ett personligt mobilskal, med ridgruppen på?

6. Blommor

Blommor är ett säkert kort som alltid uppskattas att få. Det må vara gammalt, men ack så effektivt!

7. Vin eller Bubbel

Likt massage kan en dyrare flaska vin vara något som hästtränaren inte unnar sig. Ge bort det lilla extra, som hästmänniskan själv inte skulle unna sig. Ta reda på vilket vin din tränare gillar och köp en flaska tillsammans med några fina ostar eller choklad.

8. Ett presentkort på spa

Köp ett presentkort på hotell eller spa. Låt din tränare skämma bort sig själv för en dag. Har han eller hon egna hästar? Erbjud dig att hjälpa till med dem så din tränare kan lägga hela sin själv i att slappna av och ta hand om sig själv.

9. Prenumeration på ljudbok

Som hästmänniska har man sällan tid att sätta sig ner och läsa. Det ska köras, mockas, matas, täckas och borstas. Något som är betydligt lättare är att lyssna på böcker! Ge därför din tränare en prenumeration på en plattform för ljudböcker. Här kan du köpa prenumeration på Nextory till din ridlärare!

10. Lyx-Goodiebag till hästen

En hästtjej eller hästkille kommer förhoppningsvis inte bli besviken om den får presenter till sin älskling (sin häst). En bra present kan därför vara en ”lyx-goodiebag” fylld med massa lyxiga ”bra att ha” till sin häst. Tillexempel:

Felice

Mitt namn är Felice Thuresson och jag har startat den här bloggen för att hjälpa dig med dina hästrelaterade frågor. Hoppas du finner mitt inlägg till någon hjälp & tack för ditt besök!

Nyligen Tillagda Inlägg