Online Coaching – Bli En Starkare Ryttare


Jag heter Felice Thuresson och har världens coolaste jobb. Jag hjälper människor att nå sina mål. Som onlinecoach hjälper jag mina klienter att nå sina mål när det kommer till att stärka kroppen, få en bättre relation till mat och nå sina mål på personliga plan, eftersom de delarna hänger ihop.

Under tonåren tävlade jag i ridsport och förstod tidigt att det krävdes mer än bara timmar i sadeln för att bli en duktig ryttare. Jag började styrketräna, äta och sova bra, vilket såklart påverkade min prestation även på hästryggen.

Idag har jag lagt ridstövlarna på hyllan och arbetar bara med mitt intresse för träning, hälsa och kost. Medans jag lever ut min inre hästmänniska genom att dela med mig av mina erfarenheter på denna hemsida. Istället ägnar jag min tid åt att träna och tävla i fitness, samt hjälpa andra människor att nå sina mål.

Hur kan jag hjälpa dig som ryttare?

Jag kan hjälpa dig att bli en bättre ryttare genom att ge dig rätt verktyg, men det är du själv som behöver göra jobbet. Jag erbjuder:

  • Kostnadsfri konsultation via telefon
  • Individanpassat kost och/eller träningsprogram
  • Receptbank
  • Uppföljning varje vecka
  • Hjälp med planering och strukturering av mat

Övriga tjänster

Utöver online coaching är jag också tillgänglig för större grupper i form av:

  • Föreläsning om kostens påverkan på idrottsprestation, inklusive: planering kring mat på tävling/träning, receptförslag och mindset.
  • Gruppträning med fokus att stärka ryttarkroppen (kan göras i ridhus)

Kontakt:

felice.t@hotmail.com

070-6433844

Felice

Mitt namn är Felice Thuresson och jag har startat den här bloggen för att hjälpa dig med dina hästrelaterade frågor. Hoppas du finner mitt inlägg till någon hjälp & tack för ditt besök!

Nyligen Tillagda Inlägg